середа, 03 вересня 2008 17:10

За вихідні дні донецькі водії задавили трьох пішоходів

За вихідні дні 30-31 серпня на дорогах Донецької області скоєно 177 дорожньо-транспортних подій, з них в 46 ДТП 5 осіб загинули та 69 одержали травми. В 131 ДТП пошкодження одержали тільки транспортні засоби.

Так, у суботу в місті Єнакієве 31-річний водій автомобіля "Урал" не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору. Пасажир автомобіля загинув на місці події, ще 3 пасажири одержали травми різного ступеня тяжкості.

Близько 11 години вечора в районі міста Ясинувата 38-річний водій автомобіля "Жигулі" наїхав на пішохода, внаслідок чого останній загинув на місці події. У Тельманівському районі 32-річний велосипедист не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем. В результаті ДТП велосипедист загинув на місці події.

У неділю ввечері в районі Димитрова 31-річний водій автомобіля "Жигулі" здійснив наїзд на пішоходів, в результаті події 1 пішохід загинув на місці події, інший одержав травми. Було здійснено 3 ДТП, з місця здійснення яких водії втекли. За вихідні дні співробітниками ДАІ було виявлено більше 4000 порушень правил руху, затримані 160 водіїв, які управляли автомобілем у стані алкогольного сп"яніння. Виявлений 1091 факт перевищення швидкості, близько 600 фактів порушення правил обгону, повідомляє ngo.donetsk.ua

Зараз ви читаєте новину «За вихідні дні донецькі водії задавили трьох пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі