четвер, 04 жовтня 2018 10:32

За вбивство рідкісних тварин встановили рекордний штраф

За вбивство рідкісних тварин встановили рекордний штраф
За вбивство лося доведеться заплатити 130 000 гривень. Фото:kluch.media

За вбивство лося встановили штраф в 130 тис. грн.

Це найбільший штраф за нанесення шкоди рідкісним тваринам в Україні. Такий же доведеться заплатити за вбивство зубра і бурого ведмедя, повідомив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада встановила штрафи за булінг

"Попереджаю всіх браконьєрів: за нанесення шкоди цій тварині доведеться заплатити 130 тис. грн. Сподіваюся, що це відіб'є бажання у багатьох гнатися за адреналіном і чхати на навколишній світ і, зокрема, на рішення держави", - написав Семерак.

Європейського лося, який трапляється в Україні, внесли до Червоної книги країни в грудні 2017-го. У лютому 2017-го Семерак заявляв, що популяція лося в Україні налічує від 2 до 6 тис. тварин. Для порівняння, у Білорусі та Польщі - близько 30 тисяч.

Міжнародний конкурс Comedy Wildlife Photography Awards опублікував список із найсмішніших фотографій тварин, які пройшли до фінального відбору.

Спільнота весь рік збирає курйозні знімки диких тварин і проводить серед їхніх авторів конкурс. Серед них можна знайти відмінних драматичних акторів і несподівані колаборації.

Зараз ви читаєте новину «За вбивство рідкісних тварин встановили рекордний штраф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі