четвер, 15 травня 2008 14:42

За участь в автоперегонах екіпажі платили по 200 гривень

Автор: фото: Віктор КОШМАЛ
  Чернігівці Юрій Манін (ліворуч) і Артем Коршак отримали нагороди за перше місце на любительському ралі
Чернігівці Юрій Манін (ліворуч) і Артем Коршак отримали нагороди за перше місце на любительському ралі

11 травня у Чернігові проходило любительське авторалі на Кубок міста. На старт вийшло 33 екіпажі з Києва, Черкас, Білої Церкви. Чернігів під номером 29 представляли Юрій Манін, 27 років, і 24-річний Артем Коршак.

У перегонах міг брати участь будь-хто. Автівки розділили по класах, у залежності від рівня підготовки, наявності систем додаткового захисту. За участь кожен екіпаж мав заплатити 200 грн.

Стартували учасники з Червоної площі. Кожен із них наїздив містом до 30 км. На київській трасі біля Катерининської церкви змагалися у фігурному керуванні. Заключні перегони відбувалися поблизу центрального парку відпочинку.

Чернігівці в своєму класі стали першими.

— Було важко психологічно, — каже Юрій Манін. — Суперники більш досвідчені, дехто не один раз перемагав. Та все ж таки на перемогу сподівалися, бо автомобіль у нас був найпотужніший.

Юрій на перегонах їздив на власному "Мітсубісі Колт". Штурманом у нього був Артем Коршак.

— Водійське посвідчення отримав у грудні 2006 року, — веде далі Манін. — Торік улітку разом з Артемом уперше брали участь у перегонах. Приїхали останніми. Тренуюся на треку в Феофанії, поблизу Києва. Там найдешевше — 20 гривень за годину. Перед перегонами провів на треку чотири дні. Узагалі катаюся раз на тиждень, разом із мітсубісі-клубом.

Юрій Манін працює перекладачем у Києві. Вчиться на філолога. Артем Коршак живе в Чернігові, працює помічником машиніста на потягу. Заочно навчаєтеься у залізничному училищі в білоруському Гомелі.

Зараз ви читаєте новину «За участь в автоперегонах екіпажі платили по 200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі