середа, 04 квітня 2007 12:37

За розпиття спиртних напоїв у громадських місцях штрафуватимуть

Влада Полтави введе посилені штрафи за розпивання спиртних напоїв на вулиці. Про це повідомила прес-служба Полтавської мерії.

Міська влада стурбована ситуацією із вживанням спиртних напоїв, зокрема слабоалкогольних і пива, на вулицях, в громадських місцях, учбових і медичних закладах, установах культури, міському транспорті.

Як повідомив керівник прес-служби Віктор Кікоть, особливо власті турбує те, що велику кількість цієї продукції вживають підлітки. Крім того, за його словами, масове вживання алкоголю в не визначених для цього місцях відбивається на загальному санітарному стані Полтави.

Саме тому виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення, яке передбачає низку заходів щодо недопущення розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях. Зокрема, відзначив він, на порушників накладатимуть штраф в розмірі від одного до п"яти неоподатковуваних мінімумів.

Втім, міський голова Полтави Андрій Матковський заявив, що спочатку буде проведено профілактично-роз"яснювальну роботу з підлітками, а вже потім порушників будуть посилено штрафувати, передають MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «За розпиття спиртних напоїв у громадських місцях штрафуватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі