вівторок, 18 грудня 2007 17:10

За право попісяти на Буша дають десятки тисяч євро

За право попісяти на Буша дають десятки тисяч євро
Унітаз із головою президента США Джорджа Буша та його оголеним задом виготовить із пластику 52-річний скульптор Олег Рябо з міста Комсомольська на Полтавщині. Таке замовлення зробив житель Об"єднаних Арабських Еміратів. Його імені Рябо не знає, спілкуються Інтернетом.

Скульптор уже має глиняний ескіз майбутнього унітаза з головою Буша.

— У вересні я помістив у Інтернеті оголошення про ідею виготовити такий унітаз. На малюнку зробив його з головою Гітлера. Відізвався бізнесмен з Арабських Еміратів із зустрічною пропозицією: помістити туди голову Жорика Буша, — посміхається Рябо. — Мовляв, ні фізично його знищити, ні противитися його політиці мусульмани не в силі. А так бажаючі зможуть справити свою нужду прямо йому на голову й отримають від цього насолоду.

За роботу над унітазом Рябо візьме з араба 6 тис. євро. Суму збільшив після того, як замовник розповів йому про свої плани.

— Він хоче поставити унітаз десь на віллі, щоб кожен міг у нього сходити. Влаштував аукціон для відвідувачів, — розповідає Рябо. — За право першими попісяти на Буша вже дають десятки тисяч євро. У списку перших десяти охочих і президент Судану Омар аль-Башир.


Газета по-українськи
Зараз ви читаєте новину «За право попісяти на Буша дають десятки тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі