понеділок, 26 січня 2009 21:22

За порядком під час Помісного собору прослідкують 12 тис. міліціонерів

Більше 12 тис. міліціонерів стежитимуть за порядком на заходах щодо обрання та інтронізації патріарха Московського та всієї Русі. Про це повідомив в понеділок начальник Управління інформації та громадських зв"язків столичного ГУВС Віктор Бірюков.

Він відзначив, що для координації сил і засобів в ГУВС створений Оперативний штаб, який очолив заступник начальника Главку генерал-майор міліції Вячеслав Козлов.

"В цілому для забезпечення безпеки заходів задіяно 12,3 тис. співробітників, зокрема понад 5 тис. міліціонерів, 6,7 тис. військовослужбовців Внутрішніх військ МВС Росії, майже 500 співробітників ДІБДР, - повідомив Бірюков. - На випадок ускладнення оперативної ситуації створений резерв з 1,8 тис. бійців ОМОН".

Під особливим контролем міліції знаходиться храм Христа Спасителя, де у вівторок відкриється Помісний собор. Також посилена охорона готелів, в яких розмістилися делегації, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «За порядком під час Помісного собору прослідкують 12 тис. міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі