середа, 14 березня 2007 20:16

За порнографію на біблійні сюжети вибачився іспанський політик

Видатний іспанський політик, керівник провінції Естремадура (на сході Іспанії) Хуан Карлос Родрігес Ібарра (Juan Carlos Rodriguez Ibarra) вибачився у середу перед віруючими за публікацію двох каталогів до виставки з порнографічними фотографіями, виконаними на біблійні сюжети.

- Приношу свої вибачення всім тим громадянам, хто був ображений цими публікаціями, - сказав голова регіонального уряду.

Також він відзначив, що "уряд не оплачував ні роботу автора фотографій Антоніо Морено Монтойа (Antonio Moreno Montoya), ні виставку його творів у місті Меріда, і лише випустив каталог до цієї виставки, яку організували приватні особи".

- Публікація каталогів видавництвом, що належить місцевій адміністрації, є нашою помилкою, за що я вже приніс особисті вибачення архієпископові Меріди Антоніо Монтеро (Antonio Montero) і всім ієрархам католицької церкви Естремадури, - пише Родрігес Ібарра, який є беззмінним керівником провінції протягом 25 років і сенатором від Іспанської соціалістичної робочої партії.

Автор фотографій Морено Монтойя заявив у середу в інтерв"ю радіостанції "Онда Сіро", що його твори "не є порнографічними" і що "в них йдеться лише про елементи еротики".

Одночасно він поскаржився, що "його переслідують віруючі, які на знак помсти за організацію фотовиставки спалили його автомашину", передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «За порнографію на біблійні сюжети вибачився іспанський політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі