середа, 21 січня 2009 11:45

За незнання азбуки чоловік жорстоко побив 5-річну падчерку

У Харківської області затриманий громадянин РФ, підозрюваний в жорстокому побитті своєї п"ятирічної приймальної дочки. Мотивом страшної розправи стало те, що дівчинка не змогла вивчити азбуку.

Кримінальна справа щодо раніше судимого 42-річного жителя міста Харкова доки не порушена. Працівники міліції проводять перевірку, говорить керівник відділу Червонозаводського районного відділення міліції Олег Геращенко.

За попередніми даними, перед "екзекуцією" підозрюваний, який має російський паспорт, випив спиртного разом з матір"ю постраждалої. Потім чоловік вирішив проявити свою батьківську турботу і став перевіряти, наскільки його дитина знає азбуку. Коли ж з"ясувалося, що п"ятирічна падчерка Маргарита букв не вивчила, рецидивіст вирішив прискорити "навчальний процес" своєрідним способом.

Спочатку наставник з кримінальним минулим поров дитину ременем. Але цього йому здалося мало. Тоді громадянин Росії закинув пояс і взявся повчати дочку голіруч. Садист просто ударив Маргариту головою об стіну. Після такого дівчинку доставили в лікарню у важкому стані - все тіло покрите синяками, а лоб розітнутий.

"В ході огляду лікарями швидкої допомоги у дівчинки були виявлені тілесні ушкодження у вигляді гематом і садна на спині, руках і голові", - пояснює Геращенко.

Більш всього медиків жахнув психологічний стан дитини. Маргарита була така налякана, що не могла сказати ні слова. Вона дивилася повними жаху очима, поки лікарі надавали їй першу меддопомогу.

"Під час вступу її (Рити) стан оцінили як середньої важкості, - говорить лікар дитячої клінічної лікарні Зоя Логвиненко. - За рахунок ударів, емоційного стану дівчинка була пригнічена. Можна сказати, (виглядала) як загнаний звір".

Зараз виконком Червонозаводського району у справах дітей збирає матеріали на позбавлення винуватців батьківських прав, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «За незнання азбуки чоловік жорстоко побив 5-річну падчерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі