понеділок, 21 квітня 2008 14:52

За неякісний ремонт авто зловмисники викрали автослюсаря

Слідчим відділом міліції міста Харків порушено кримінальну справу щодо злочинної групи у складу чотирьох осіб. Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Наприкінці березня зловмисники викрали громадянина Ч. (приватного автослюсаря) і вимагали у родичів сплатити 7500 гривень викупу.

Як встановили оперативники УБОЗ, напередодні викрадення потерпілий відремонтував за 250 гривень "Опель-кадет" громадянину С.

За кілька днів громадянин С. повернувся з трьома приятелями і звинуватив автослюсаря у неякісному ремонті автомобілю. Свої моральні та матеріальні збитки зловмисники оцінили спочатку в 3000 гривень. Коли автомайстер відмовився платити, його жорстоко побили та викрали.

Майже два тижні автослюсаря насильно утримували в одному з будинків міста. Сума у 3000 гривень, що їх передала матір заручника, зловмисників не влаштовувала, відтак вони почали додатково вимагати гроші у родичів жертви. Паралельно за документами заручника вони намагалися отримати ще й кредити в харківських банках на суму 30 тисяч гривень, для цього підробили довідку про прибутки.

Планам злочинного збагачення завадили працівники спецпідрозділу боротьби з організованою злочинністю. Під час передачі другої частини коштів за звільнення заручника здирників було затримано.

Тепер оперативники перевіряють їх причетність до інших тяжких злочинів.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «За неякісний ремонт авто зловмисники викрали автослюсаря ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі