понеділок, 30 серпня 2010 10:41

За неділю три автобуси впали у прірву: 58 трупів

За неділю три автобуси впали у прірву: 58 трупів

У Еквадорі впав у прірву пасажирський автобус. Загинули 36 осіб, ще 12 отримали важкі травми.

Аварія сталась в неділю за 100 км від столиці країни Кіто. Автобус виходив з міста Куенка в Кіто.

Як зазначили в поліції, вочевидь, водій автобуса заснув за кермом. Обставини трагедії з'ясовуються.

Ти часом в результаті ДТП в індійському штаті Західна Бенгалія в неділю загинуло щонайменше 17 людей. Причиною аварії стала вісь передніх коліс рейсового автобусу, що зламалася.

За даними поліції, автобус, в якому знаходилося не менше 50 осіб, зірвався з розмитої дощами ділянки траси поблизу міста Дінхата (округ Куч-Бехар) і впав у водоймище. "Всі загиблі потонули, не зумівши вибратися з автобусу самостійно", - повідомили в місцевій поліції.

Ще не менше 25 людей отримали травми різного ступеня тяжкості в тисняві, що виникла в салоні, коли пасажири в паніці кинулися до відкритих вікон, щоб вирватися назовні із смертельної пастки.

Всі двері виявилися блоковані. Для того, щоб витягнути загиблих, довелося викликати на місце події підйомний кран, який витягнув автобус на берег. Пошуково-рятувальні роботи продовжувалися всю ніч з неділі на понеділок.

Між тим, на Філіппінах впав в ущелину пасажирський автобус. 5 людей загинули, ще 49 постраждали. Інцидент стався рано вранці неділі в гірському районі на південний схід від філіппінської столиці Маніли. У момент аварії, яка, як з'ясувалося, сталась через відмову гальм, більшість його пасажирів спали. На місці трагедії ведуться рятувальні роботи.

За останній місяць це вже другий аналогічний випадок на Філіппінах. 18 серпня автобус з 48 пасажирами, що слідував в м. Багіо, зірвався в ущелину завглибшки 30 м, внаслідок чого загинули 35 осіб. Як повідомили представники місцевої поліції, на одній з ділянок траси водій транспортного засобу не впорався з керуванням.

NEWSru.com, Інтерфакс-Україна, РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «За неділю три автобуси впали у прірву: 58 трупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі