вівторок, 11 березня 2008 16:54

За губернатором штату Нью-Йорк стежила податкова служба

Губернатор штату Нью-Йорк Еліот Спітцер, викритий у зв"язку з повією, потрапив у поле зору Служби внутрішніх доходів в ході розслідування у справі про корупцію в органах влади, передає AP.

Увагу податківців привернули переведення солідних сум грошей з декількох банківських рахунків на рахунки, належні ескорт-службі. Вдалося з"ясувати, що банківські рахунки, з яких здійснювалися переведення, не напряму пов"язані зі Спітцером. Після цього за губернатором було встановлено спостереження, в ході якого встановили, що він користувався послугами повій, і входив до числа постійних клієнтів "EmperorsClub VIP".

Поки не вирішено, які звинувачення будуть пред"явлені губернаторові. Вони можуть включати порушення правил здійснення банківських операцій і шахрайство у використанні телефонних ліній. У ЗМІ з"явилися повідомлення про можливу ініціацію процедури імпічменту відносно Спітцера з боку республіканців штату Нью-Йорк, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «За губернатором штату Нью-Йорк стежила податкова служба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі