понеділок, 25 серпня 2008 10:47

За 350 гривень 18-річні хлопці вбили матір неповнолітньої дитини

За 350 гривень 18-річні хлопці вбили матір неповнолітньої дитини

Правоохоронці Миколаївщині за вбивство молодої продавчині розшукують 18-річного підозрюваного. Молодик задушив жінку, вкрав її мобільний телефон, а із каси поцупив 350 гривень та втік. Нині міліціонери допитують поплічника розшукуваного.

Двоє парубків 18-ти років надвечір завітали до крамниці дешевого одягу. Мета візиту – пограбування каси магазину.

Андрій Головко, в. о. керівника ВЗГ УМВС України в Миколаївській області: "Вони дочекалися закриття магазина. Продавщиця повідомила покупців, щоб вони покинули магазин. Ці двоє молодих людей, одному тільки що виповнилося 18, зайшли в магазин, дочекалися, поки продавщиця відвернеться, і один з них заздалегідь приготовленою ніжкою від стільця ударив її по голові".

Дівчина просила залишити їй життя, оскільки вона виховувала неповнолітню дитину. Нападники на слова постраждалої не реагували, натомість, один із них став душити руками свою жертву.

З каси поцупили 350 гривень, більше там не було. Адже перед самим нападом в крамниці провели інкасацію.

Молодики забрали мобільний телефон вбитої та втекли. Невдовзі одного із них затримали. Він дав пояснення слідству.

Затриманий розповідав, що вбивати продавчиню вони з приятелем не хотіли. Але дівчина стала кричати, кликала на допомогу, тому її й задушили.

Іншого підозрюваного, якого звуть Китиця Геннадій Вікторович, 1982-го року народження, наразі розшукують правоохоронні органи.

Андрій Головко, в. о. керівника ВЗГ УМВС України в Миколаївській області: "Прохання до всіх громадян, хто має в своєму розпорядженні інформацію про цю людину - повідомити в міліцію"

За скоєння тяжкого злочину підозрюваним громадянам світить від 8-ми до 15-ти років позбавлення волі, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «За 350 гривень 18-річні хлопці вбили матір неповнолітньої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі