середа, 20 жовтня 2010 14:14

З жінками не можна сваритися о третій годині дня - учені

З жінками не можна сваритися о третій годині дня - учені

Звертатися до начальника за підвищенням заробітної плати краще за все близько години дня, але в жодному разі не рано вранці.

Це засвідчило опитування, проведене фахівцями на замовлення фармацевтичної корпорації Bayer Schering Pharma, що виробляє контрацептиви, повідомляє The Daily Telegraph.

Жінкам варто враховувати той факт, що чоловіки більш схильні задовольняти прохання о шостій годині вечора. Чоловікам, у свою чергу, важливо знати, що третя година дня - не найкращий час, щоб з'ясовувати стосунки з протилежною статтю, так як саме в цей час жінка почувається сильною і найчастіше виграє в суперечці.

"Кожен цикл біоритму регулюється мозком, який управляє кількістю гормонів, необхідних для збалансованості тих чи інших функцій організму. Те, як почувається людина і фізично, і інтелектуально, і емоційно, залежить від біоритмічні циклів", - прокоментував результати проведеного дослідження Еві Бентлі (Evie Bentley), психотерапевт і фахівець з природничих біоритмам.

Висновки психотерапевта підтвердили 86% респондентів з тисячі опитаних, які заявили, що завжди помічали підйоми і спади свого настрою протягом дня.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «З жінками не можна сваритися о третій годині дня - учені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі