понеділок, 02 квітня 2007 12:23

З`явився ще один кандидат на пост президента США

Колишній міністр охорони здоров"я і соціальних служб США Томмі Томпсон має намір боротися за пост президента. За словами Т.Томпсона, він є "вірним консерватором" і саме в цій якості планує брати участь в президентській гонці. При цьому він підкреслив, що хоче виступати на виборах як кандидат від Республіканської партії.

Т.Томпсон відзначив, що ситуація, що склалася на сьогоднішній день в США, дозволяє йому "дуже оптимістично" дивитися в своє майбутнє. Він також сказав, що американці "можуть розраховувати" на нього. Т.Томпсон упевнений, що зможе завоювати довіру багатьох співгромадян.

У разі перемоги на виборах Т.Томпсон пообіцяв розробити "абсолютно нову стратегію" дій США в Іраку. Він вважає необхідним провести в іракському уряді голосування, яке покаже, чи зацікавлені іракці в подальшій присутності США.

Т.Томпсон підкреслив, що готовий погодитися з будь-яким рішенням уряду Іраку з даного питання. Він також пообіцяв накладати вето на будь-які проекти конгресу на військові витрати по виведенню військ з Іраку до певного терміну.

Нагадаємо, екс-міністр охорони здоров"я США Т.Томпсон залишив свою посаду в кінці 2004г. Він став сьомим міністром, що пішов з уряду Дж.Буша, повідомляє РБК.
Зараз ви читаєте новину «З`явився ще один кандидат на пост президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі