вівторок, 11 грудня 2007 15:11

З школи, де вчився Дмитро Медвєдєв, викрадені його фото

В день оголошення імені наступника президента Росії пограбована пітерська школа, в якій вчився віце-прем"єр Дмитро Медвєдєв: із стенду, присвяченого знаменитому випускникові, пропали фотографії з його особистими автографами.

Як припускають вчителі школи N305, мабуть, фото вкрали "на сувеніри". Вони навіть не стали викликати міліцію, тому що упевнені - фотографії навряд чи знайдуть. Вони вже перепродують західним колекціонерам за великі гроші, чомусь вважають викладачі.

"Пропажу ми помітили увечері, після закінчення уроків, - розповіла колишня класна керівниця Медвєдєва Вера Смирнова. - Підійшли до стенду і обімліли - замість фотографій Діми залишилися тільки білі плями. Ми навіть не знаємо, що припустити! Адже навряд чи фотоархів стягнули хлоп"ята!"

Викладачі рідної школи Медведева у нестямі від радості, що їхній випускник стане президентом Росії: у тому, що це трапиться, ніхто з них навіть не сумнівається.

"Іншого і чекати не можна! - з гордістю говорить Віра Борисівна. - Наш випускник ще розкриється і покаже всі таланти керівника!" "Він виріс на моїх очах, і його потенціал я дуже добре знаю!", - запевнила вчителька.

Вчителька без втоми розхвалює свого учня. За її словами, Дмитро вже в молодших класах зарекомендував себе як посидюча, старанна і дуже цілеспрямована дитина. "Діму від інших дітей відрізняла просто ведмедяча хватка", - говорить Віра Борисівна. Він досягав успіху у всіх предметах, але найбільші успіхи робив в хімії.

Медведев закінчив середню загальноосвітню школу N 305, яка знаходиться в спальному районі на півдні Санкт-Петербурга, в 1982 році. У рідній школі Медвєдєв зустрів і свою любов Світлану Лінник, яка вчилася в паралельному класі. Через декілька років після закінчення школи вони і одружилися.

Медведев і зараз не забуває свою школу: приїжджає на зустріч з вчителями і однокласниками, а також допомагає матеріально - обладнує школу необхідною технікою і устаткуванням, пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «З школи, де вчився Дмитро Медвєдєв, викрадені його фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі