понеділок, 15 червня 2020 07:40

З понеділка Україна відновлює авіасполучення - список країн

З понеділка Україна відновлює авіасполучення - список країн
З 15 червня в Україні відновлюється авіасполучення. Фото: unsplash.com

З 15 червня в Україні поновлюється міжнародне авіасполучення з державами, які відкрили аеропорти для рейсів з нашої країни.

З понеділка для українців з'явилася можливість дістатися за допомогою регулярних авіарейсів до чотирьох країн, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі.

"Уряд своїм рішенням відкрив пункти пропуску в аеропортах України та дозволив в'їзд для іноземців, які не є громадянами країн зі значним поширенням COVID-19 і не перебували на території таких держав протягом останніх 14 днів. Ці зміни дадуть змогу відновити роботу підприємств авіаційного транспорту і налагодити міжнародне повітряне сполучення", - йдеться в дописі.

Без обмежень на кордоні та тестувань можна полетіти до Албанії та США. У Туреччині обмежень також немає, а тестування на коронавірус проводять по прибуттю в країну.

У Великій Британії туристам доведеться відбути 14-денний карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країни, де стартує туристичний сезон

З 27 червня до переліку вільних для відвідування українцями країн додасться у Туніс. Туристів тестуватимуть по прибуттю.

Якщо епідситуація в Україні не погіршиться, з 1 липня можна буде літати до Грузії та Греції.

Питання авіасполучення з Кіпром та Чорногорією залишається відкритим, ситуацію переглядатимуть щотижня.

Ірландський лоукост Ryanair відкриває прямі регулярні рейси з України в Італію. Авіакомпанія почала продавати квитки на 28 щотижневих рейсів. Польоти вже заплановані з 6 та 7 липня, інформує сайт перевізника.

Зараз ви читаєте новину «З понеділка Україна відновлює авіасполучення - список країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі