вівторок, 27 жовтня 2009 17:07

З перших тижнів вагітності українка готувалася до вбивства дитини

З перших тижнів вагітності українка готувалася до вбивства дитини

Дев"ятнадцятирічна студентка задушила новонароджене немовля, щоб не заважало. До вбивства готувалася заздалегідь – від перших тижнів вагітності.

Дізнавшись про вартість аборту, дівчина вирішила зекономити. Нічого не сказавши батькам про небажану вагітність, переїхала до Полтави, винайняла кімнату у хазяйки і пішла вчитися на секретарку.

У день пологів дівчина наковталася знеболювальних таблеток, народила хлопчика, перерізала пуповину, задушила дитину, вкинула в целофановий пакет, щоб наступного дня викинути в сміття.

Міліцію викликала хазяйка, побачивши, що її квартирантка без живота.

Коли наряд міліції приїхав на виклик, правоохоронців зустріла страшна картина. На підлозі, загорнуте у поліетилен і простирадло, лежало тіло новонародженої дитини. Сама породілля спокійно сиділа поруч на дивані і гралася з маленьким кошеням.

Зараз дівчина знаходиться в лікарні. Вона стверджує, що у свої дев"ятнадцять років не знала про те, що немовля можна просто віддати в дитячий будинок.

Всі обставини трагедії перевіряються, і незабаром буде прийнято рішення про порушення кримінальної справи.

Стаття 117 Кримінального кодексу України - вбивство матір"ю своєї новонародженої дитини - передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п"яти років.

За матеріалом Kriminal.TV
Зараз ви читаєте новину «З перших тижнів вагітності українка готувалася до вбивства дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі