вівторок, 26 червня 2007 09:43

З липня в Україну повертається спека

Помірно тепле літо в Україні триватиме до кінця червня, а на початку липня на території країни встановиться така ж спекотна погода, як і в першій половині червня. 

У останні дні червня на більшій частині України денна температура триматиметься на рівні 21-29 градусів, повідомляє український Гідрометцентр. Спекотніше буде тільки в південних і східних регіонах, де ртутний стовпчик підніметься до відмітки 30-35 градусів.

Протягом тижня майже на всій території країни очікуються дощі, грози, град і пориви вітру до 15-20 м/с. Але вже 29-30 червня короткочасні дощі пройдуть лише в Криму та Приазов"ї, а температура по всій Україні почне рости.

З 1 по 5 липня в Україні встановиться така ж спекотна погода, як і в першій половині червня. Нічна температура підніметься до 25 градусів, денна - до 34. Піком потепління, за інформацією Гідрометцентру, стане 5 липня - цього дня в деяких районах очікується до 37 градусів тепла.

За матеріалами 15 минут

Зараз ви читаєте новину «З липня в Україну повертається спека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі