понеділок, 07 липня 2008 09:11

З Лілії Подкопаєвої зробили марку (ФОТО)
5

Відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва повернулася з Америки з незвичайним подарунком - члени ООН вирішили порадувати Подкопаєву маркою з її власним портретом.

Два роки тому "Укрпошта" вже випускала щось подібне, але зрозуміло, що визнання на міжнародному рівні цінується набагато вище. Цілих дванадцять років Лілія є Послом Доброї Волі ООН і щороку відправляється за океан на місяць для того, щоб проводити там мастер-класи для дітей.

- За кордоном абсолютно інша філософія виховання молодого покоління - вони прагнуть ростити дітей на прикладах зірок спорту, - розповів E-motionТимофій Нагорний, чоловік Лілії. - Цього року ми провели місяць у "Вудворді" - найбільшому спортивно-оздоровчому таборі США.

Звісно, Лілія викладала там уроки гімнастики, але разом з цим в таборі можна було спробувати свої сили і в екстремальних видах спорту. Саме тому Подкопаєва і сама не втратила можливості покататися там на роликах і на велосипеді. Проте робила вона це без особливого фанатизму, ймовірно пам"ятаючи про те, що вона мати двох дітей.

Після повернення з Америки гімнастка не збирається сидіти на місці і вже днями виїжджає до Криму, щоб тижні три позагорати собі на втіху і набратися сил перед майбутнім "Євробаченням" із танців, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «З Лілії Подкопаєвої зробили марку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі