вівторок, 30 березня 2010 17:34

З храму Христа Спасителя в Москві евакуювали парафіян після дзвінка про бомбу

З храму Христа Спасителя в Москві евакуювали парафіян після дзвінка про бомбу

Терміново евакуйовано головний православний храм Росії. Як передає "Інтерфакс", сталося це через повідомлення про закладену бомбу. З храму Христа Спасителя евакуйовано близько 100 осіб.

"Невідомий подзвонив в міліцію о 17:02 і заявив про те, що в храмі Христа Спасителя закладено бомбу", - повідомив черговий офіцер управління інформації і громадських зв"язків ГУВС Москви у вівторок. За його словами, на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

"Проводиться огляд приміщень, в тому числі із застосуванням собак кінологічної служби та спеціального обладнання", - відзначив представник ГУВС.

Відзначимо, що це вже не перша бомба, яку шукають у вівторок у Москві. Кілька годин тому переполох викликала пляшка з сечею і проводами, яку поклали під міліцейський автомобіль. Визнавши знахідку підозрілою, органи евакуювали мешканців будинку в провулку Вадковського, подалік від Савелівського вокзалу.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «З храму Христа Спасителя в Москві евакуювали парафіян після дзвінка про бомбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі