середа, 14 травня 2008 16:42

З дитячого майданчика викрали 3-річну дівчинку

У Дніпропетровську з дитячого майданчика викрали 3-річну дівчинку. Майже добу місцезнаходження дитина залишалося невідоме. Згодом оперативники затримали 22-річну безробітну, яка планувала обміняти дівчинку на 5000 доларів.

Від будинку, де живе Даша, до дитячого майданчика лише кілька метрів. Дівчинка вибігла зустрічати батька та старшу сестру. Мама очей з неї не спускала з вікна кухні. Відволіклась лише на мить, а дитини на майданчику вже не було.

Мати разом із родиною та сусідами кинулися шукати малу. Прочесали весь район. Після чотирьох години марних пошуків звернулися до міліції. Правоохоронці разом із військовими та собаками перевірили кожен закуток, але дитини й сліду не було. Єдина зачіпка – випадкова перехожа, яка бачила маленьку разом із темноволосою дівчиною.

Вже наступного дня свідок сама привела невідому до батьків Даші, але та переконувала, що дитини й не торкалася. Мама Даші згадує: навіть вибачилися перед дівчиною за свої підозри.

Вже за хвилину дівчина повністю зізналася у злочині. Весь цей час Олександра тримала дитину у себе вдома. За 15 хвилин Даша вже обіймала свою маму. Маленька навіть не злякалася. Вона думала, що то була гра в доньки-матері.

Слідчі прокуратурі тепер шукають спільників 22-річної Олександри. Дівчина заявляє, що хотіла заробити грошей. Чому викрала дитину зі звичайної родини, де мама домогосподарка, а батько вантажник, пояснити не може.

За викрадення дитини Олександрі загрожує до 5 років позбавлення волі. Всі мами району тепер не відходять від своїх дітей, і маленька Даша згадує свою пригоду із задоволенням, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «З дитячого майданчика викрали 3-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі