четвер, 17 квітня 2008 17:49

З чоловіка Бхутто зняли останнє звинувачення у вбивстві

У Пакистані суд зняв з вдівця Беназір Бхутто Асіфа Алі Зардарі звинувачення у вбивстві чиновника. Про це в четвер повідомляє агентство AFP.

Зардарі підозрювали в причетності до вчиненого в 1997 році вбивства державного службовця Алама Балоча і його водія. Проте суд не знайшов доказів винуватості вдівця.

Це було останнє інкриміноване вбивство Зардарі. Недавно суд виніс виправдувальний вирок у справі про причетність вдівця Бхутто до вбивства іншого чиновника, його родича Муртази Бхутто, а також по декількох корупційних справах. Тепер, як стверджує один з адвокатів Зардарі, суддям залишилося розглянути лише одну справу проти його підзахисного. Це останнє звинувачення пов"язане з корупцією.

Асіф Алі Зардарі змінив Беназір Бхутто на посту глави Пакистанської народної партії після того, як 27 грудня 2007 року Бхутто була убита. На парламентських виборах ПНП здобула перемогу і створила коаліційний уряд разом з іншою опозиційною партією. Партія прихильників президента Пакистану Первеза Мушаррафа в лютому набрала найменшу кількість голосів, тому президентові довелося висловити підтримку новому уряду і публічно оголосити початок "ери справжньої демократії", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «З чоловіка Бхутто зняли останнє звинувачення у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі