субота, 14 червня 2008 15:18

З Ані Лорак хочуть зробити Дженніфер Лопез (ФОТО)
6

Після тріумфального виступу Ані Лорак в Сербії інтерес до її персони різко виріс, і зараз співачка скрізь бажана гостя. У тому числі і на майбутній "Новій Хвилі" в Юрмалі. Лорак і так збиралася з"їздити туди зі своєю шоу-программою, але пару днів тому сам Ігор Крутой запропонував їй співпрацю.

- Ігор подав ідею записати одну з пісень Дженіффер Лопез, і виконати її на латино-американській вечірці. Думаю, ідея варта уваги, до неї треба прислухатися.

Ще б до неї не прислухатися - Крутой є визнаним фаворитом і яскравою персоною цього фестивалю, заради нього конкурс навіть продовжили ще на один день - так само, як і в 2006 році, один з вечорів буде повністю присвячений його творчості.

Цілком закономірно, що Кароліна дуже цінує думку маестро, тому є величезна вірогідність того, що який-небудь з хітів Джей-Ло у виконанні Ані "підірве" публіку Юрмали. Та і для учасниці від України Мікі Ньютон виступ Лорак буде величезною підтримкою - далеко не кожен конкурсант може похвалитися такими яскравими колегами-земляками, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «З Ані Лорак хочуть зробити Дженніфер Лопез (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі