вівторок, 05 жовтня 2010 10:05

YouTube без пояснень закрив канал FEMEN

YouTube без пояснень закрив канал FEMEN

Адміністрація сервісу YouTube призупинила дію облікового запису Femenmovement, на якому розміщував свої відео український жіночий рух FEMEN.

Керівництво відеохостингу, який належить Google, закрило канал 3 жовтня.

Наразі FEMEN не отримав жодних пояснень від офіційних представників YouTube з приводу закриття аккаунту, заявила лідерка руху Анна Гуцол у коментарі Gazeta.ua.

"Нас відверто дивує, що YouTube не вбачає жодної різниці між банальною еротикою або порнографією та нестандартними формами протесту, якими відзначається рух FEMEN", - зазначила Анна Гуцол.

"Канал FEMEN був створений близько двох років тому і за цей час здобув величезний успіх у користувачів YouTube. Відею з нашого аккаунту використовували численні українські та зарубіжні телеканали для своїх сюжетів", - підкреслила вона.

FEMEN не має власного сайту, тому тепер діяльність руху висвітлюється переважно за допомогою соціальних мереж. Якщо YouTube відмовиться відновити аккаунт, FEMEN планує шукати альтернативи.

"Нещодавно до нас звернулися представники Bigmir.net із пропозицією надати нам свій відеосервіс. Цей варіант ми розглядаємо як основний, адже нам пообіцяли майже повну свободу дій", - заявила Анна Гуцол.

Зазначимо, 20 вересня FEMEN провели несанкціоновану акцію перед учасниками Четвертого національного Конгресу з біоетики. Таким чином вони протестували проти заборони абортів.

Зараз ви читаєте новину «YouTube без пояснень закрив канал FEMEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі