Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 15:24

"Вже видає звуки. Водить очима за предметами" - Євгенію Вертелецькому на реабілітацію після ДТП потрібна допомога

Автор: Фото надане Вірою Шахматовою
  17-річний Євгеній Вертелецький з села Романки Шишацького району на Полтавщині рік тому постраждав в ДТП. На реабілітацію щомісяця потрібно понад 250 тис.грн.
17-річний Євгеній Вертелецький з села Романки Шишацького району на Полтавщині рік тому постраждав в ДТП. На реабілітацію щомісяця потрібно понад 250 тис.грн.

17-річний Євгеній Вертелецький з села Романки Шишацького району на Полтавщині перебуває в реабілітаційному центрі "Нодус" у Броварах. Торік він постраждав у ДТП. Переніс кілька операцій на головному мозку. Через вегетативний стан потребує щомісячної реабілітації та лікування. Вартість одного курсу становить понад 250 тис. грн.

"Женя закінчував 11 клас. Мріяв про випуск, вальс, зустріч сонця. Брат майже щодня ходив у сусіднє село на додаткові заняття, щоб добре скласти ЗНО. Хотів стати крутим програмістом, щоб допомагати батькам. Планував подорожувати Україною. Але рік тому, коли він їхав додому, в "Жигулі" врізалася зустрічна Subaru. Женя сидів на передньому пасажирському сидінні. Додому залишалося метрів 300. Subaru занесло, бо водій їхав на великій швидкості. Від удару "Жигулі" відкинуло на узбіччя. Женя отримав тяжку травму голови. Його без свідомості доставили в реанімацію обласної дитячої лікарні. За цей період брат переніс понад 10 операцій. З літа перебуває в реабілітаційному центрі в Броварах. Уже піднімає голову. Видає звуки. Водить очима за предметами. Хлопці з подібними травмами вже сидять і тримають в руках предмети. Жені на місячний курс реабілітації з лікуванням щоразу потрібно понад 250 тисяч гривень. Збираємо завдяки небайдужим людям. Тому просимо допомогти Жені на курс реабілітації в лютому", - розповіла Gazeta.ua рідна сестра Віра Шахматова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Призначили 7 блоків хімієтерапії" - на лікування раку Назару Симоненку потрібно $80 тис.

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 4149 4991 4035 9561 або 4149 4390 4287 1537 - мати Вертелецька Ірина Іванівна.

Зараз ви читаєте новину «"Вже видає звуки. Водить очима за предметами" - Євгенію Вертелецькому на реабілітацію після ДТП потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути