субота, 10 березня 2007 12:47

Вєрка Сердючка представлятиме Україну на "Євробаченні-2007"

Андрія Данилка, відомого як Вєрка Сердючка, обрали представником від України для участі в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2007".

Переможця обрали у п"ятницю ввечері за допомогою інтерактивного голосування під час трансляції концерту.

Станом на 10 лютого журі Національної телекомпанії України (НТУ) зареєструвало 18 заявок, серед яких відібрало 8 найкваліфікованіших претендентів. Серед них Євгенія Власова, Віталій Козловський, Олена Гребенюк, Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, Василь Бондарчук, групи "Авіатор" і "Не Ангели". Пізніше Віталій Козловський відмовився від участі в конкурсі.

До складу журі ввійшли народний артист України Володимир Гришко, організатор Міжнародного конкурсу "Кришталевий силует" Оксана Новицька, директор творчого об"єднання й розважальних програм НТУ Олена Мозгова й президент НТУ Віталій Докаленко.

У пісенному "Євробаченні" Україна брала участь чотири рази. Найвище досягнення - перемога української співачки Руслани Лижичко 2004 року, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка представлятиме Україну на "Євробаченні-2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі