четвер, 22 травня 2008 10:05

ВВС назвала Ані Лорак фаворитом "Євробачення"

Слухачі з 43 країн, опитані "Бі-бі-сі", назвали фаворитами пісенного конкурсу "Євробачення" цього року Шарлотт Піреллі з Швеції і українську співачку Ганни Лорак.

На прохання "Бі-бі-сі" 43 телеглядачі, по одному з кожної країн-учасниць "Євробачення", подивилися відеокліпи всіх пісень, виставлених на конкурс цього року, і вибрали свою десятку кращих.

Більше всього їм сподобалася шведська блондинка Шарлотт Піреллі з композицією "Hero".

Услід за нею йде українка Ані Лорак, для якої Філіп Кіркоров склав пісню з "убивчим", за оцінкою музичного оглядача "Бі-бі-сі" Майкла Осборна, приспівом.

Діма Білан, що представляє на конкурсі Росію, в цьому рейтингу глядацьких симпатій займає п"яте місце услід за Швейцарією і Сербією. У його шоу беруть участь олімпійський чемпіон з фігурного катання Євгеній Плющенко і угорський скрипаль Едвін Мартон.

Нагадаємо, за результатами голосування телеглядачів після першого півфіналу конкурсу "Євробачення", що відбувся 20 травня в Сербії, у фінал потрапили Греція, Румунія, Боснія і Герцеговина, Фінляндія, Росія, Ізраїль, Азербайджан, Вірменія, Польща і Норвегія.

Другий півфінал конкурсу пройде 22 травня. Фінал же відбудеться 24 травня, повідомляє Лігабізнесинформ.

Зараз ви читаєте новину «ВВС назвала Ані Лорак фаворитом "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі