пʼятниця, 09 березня 2007 15:01

Вулиці Запоріжжя патрулюватимуть працівники приватних охоронних структур

Запорізька міліції має намір залучити до патрулювання вулиць співробітників приватних охоронних структур. Про це повідомив начальник УМВС України в Запорізькій області Олександр Шмітько.

"На сьогодні приватних охоронних структур в Запорізькому регіоні більш як 120 і в більшості з них працюють колишні співробітники міліції, служби безпеки, армії і прокуратури. Тому для боротьби в першу чергу, з вуличною злочинністю, і планується залучити для роботи з міліцією приватні охоронні структури", - розповів Шмітько.

"Ми спробуємо залучити співробітників охоронних агентств до роботи з охорони громадського порядку. Це дасть змогу комплектувати патрулі не тільки із співробітників міліції, а й робити їх змішаними, (як за часів ДНД: 1 міліціонер і 2 дружинники)", - сказав він.

За його словами, керівництвом облУВС вже проведено нараду з керівниками місцевих охоронних структур, на якій "проти такої співпраці не виступив ніхто", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вулиці Запоріжжя патрулюватимуть працівники приватних охоронних структур ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі