середа, 03 червня 2020 02:26

Втікав та в'їхав у паркан: правоохоронці затримали п'яного водія (відео)

  Правоохоронці затримали п'яного водія. Фото: Скріншот з відео
Правоохоронці затримали п'яного водія. Фото: Скріншот з відео

На Чернігівщині правоохоронці затримали водія в стані алкогольного сп'яніння, який намагався сховатися від переслідування.

Поліцейські помітили підозрюваного біля села Красне біля Чернігова. Вони намагалися наздогнати автомобіль. Вимоги поліцейських водій ігнорував і попрямував у сторону Чернігова. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульний під час автопогоні підстрелив людину – його затримали

"Патрульні отримали орієнтування на лінію 102 про автомобіль Volkswagen, водій якого рухався по автодорозі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі і грубо порушував правила дорожнього руху", - зазначається в повідомленні.

Відомо, що під час погоні водій заїхав у приватний сектор, де врізався в паркан. Не дивлячись на ДТП від медичної допомоги він відмовився.

Перевірка алкотестером Драгер показала 1,04 проміле.

У Києві під час погоні і стрільби по колесам був затриманий іноземець, який намагався сховатися від правоохоронців. "У столиці спецназівці стріляли по колесах, щоб зупинити озброєного водія-втікача", - йдеться в повідомленні Поліції Києва в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Втікав та в'їхав у паркан: правоохоронці затримали п'яного водія (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі