Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2007 10:07

Встановлено особу злочинця, який вбив 32 людини в університеті

Поліція встановила особу злочинця, що убив більше 30 чоловік в кампусі політехнічного інституту Вірджинії, повідомляє NBC News. Проте його ім"я в інтересах слідства поки не розголошується.

Представники правоохоронних органів, причетні до розслідування події, розповіли, що встановлення особи злочинця зайняло декілька годин тому, що при нім не було ніяких документів, а здійснюючи самогубство ця людина вистрілила собі в голову таким чином, що його обличчя виявилося сильно спотвореним.

ABC News, посилаючись на одного зі свідків події, повідомляє, що злочинець був азіатського типу зовнішності, його вік - близько 20 років. Чи вчилася ця людина в політехнічному інституті Вірджинії, поки не уточнюється.

Мотиви злочину не встановлені. Проте, за словами очевидців події, до того, як почати стрілянину в гуртожитку, злочинець посварився з дівчиною-студенткою, звинувативши її в зраді. Ця дівчина і староста гуртожитку, що втрутився в сварку, за словами студентів, і стали першими жертвами злочинця, пише у вівторок газета The Daily Mail. Офіційно ця версія не підтверджена.

Нагадаємо, що в понеділок рано вранці в гуртожитку політехнічного інституту Вірджинії було убито дві люди. Керівництво учбового закладу, отримавши інформацію про те, що злочинець сховався з території інституту, не стало оголошувати тривогу і відміняти заняття. Проте через дві години після подій в гуртожитку злочинець увійшов до однієї з аудиторій, де йшли заняття, замкнув двері і розстріляв людей, що знаходилися в приміщенні.

За уточненими даними, в понеділок вранці в кампусі загинули 32 людини і злочинець, що наклав на себе руки після того, як розстріляв людей, що знаходилися в аудиторії. Як мінімум 29 чоловік отримали поранення різного ступеня тяжкості. За станом на вечір понеділка за місцевим часом, в лікарнях штату залишалися 15 чоловік, що отримали найбільш важкі поранення. Стан трьох поранених лікарі оцінюють як украй важкий, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Встановлено особу злочинця, який вбив 32 людини в університеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути