вівторок, 24 червня 2008 08:52

Всередині затонулого філіппінського порома безліч тіл

Філіппінські водолази дісталися до затонулого в результаті тайфуну "Феншень" порома "Принцес оф зе старс". Як заявив агентству France Presse представник військово-морського флоту Філіппін, "усередині безліч тіл". Скільки саме - він не зміг уточнити.

Раніше повідомлялося, що на борту порома знаходилися 862 людини, з яких врятувалися, за різними даними, від 36 до 43 осіб. Вони розповіли, що коли судно затонуло, лише близько ста людей встигли покинути його.

Крім того, підтвердилися припущення про те, що вантажне судно "Лейк Паоай", що знаходилося в тих же водах, пішло на дно. В результаті загинули три людини, 17 числяться зниклими безвісти.

Всього, за даними France Presse, в результаті тайфуну "Феншень" і викликаних ним штормів, повеней і обвалів на Філіппінах загинули близько 600 людей. Тайфун пройшов над островами в суботу, 21 червня, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Всередині затонулого філіппінського порома безліч тіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі