пʼятниця, 21 грудня 2007 21:14

Все більше людей в світі пишуть листи Санта-Клаусу і Дідові Морозу

Усесвітній Поштовий союз повідомив, що в 2006 році Санта-клаусові, Дідові Морозу і тому подібним персонажам було послано більше 6 мільйонів листів і листівок. Кількість подібних послань постійно росте.

У багатьох випадках відправниками листів є діти, які в графі "адресу" пишуть що-небудь типу "Північний Полюс. Санта-Клаусу". Поштові служби багатьох країн відправляють їх назад з позначкою "адресат невідомий". Проте деякі поштові служби діють інакше.

На листи Дідові Морозу відповідають (відправляючи у відповідь листівку) в Канаді і Франції (у 2006 році одержали більше 1 мільйона подібних листів), Великобританії і Фінляндії (приблизно по 750 тисяч), Німеччині (відповідно, 500 тисяч), Португалії (255 тисяч), Іспанії (232 тисяч), Швеції (150 тисяч), Австралії (117 тисяч), Новій Зеландії (110 тисяч), Ірландії (100 тисяч), Словаччині (85 тисяч), Швейцарії (18 тисяч), Австрії (6 тисяч), Україні (5 тисяч), Польщі (3 тисяч), Болгарії (500). Крім того, за Санта-клауса відповідає і поштова служба США, яка не веде статистики такого роду. Деякі поштові служби прикладають до листівки невеликий сувенір, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Все більше людей в світі пишуть листи Санта-Клаусу і Дідові Морозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі