неділя, 16 грудня 2018 19:40

Воєнний стан: Порошенко зробив важливу заяву

Воєнний стан: Порошенко зробив важливу заяву
Порошенко пообіцяв не продовжувати воєнний стан. Фото: УНН

В Україні не будуть продовжувати воєнний стан після завершення його дії, якщо Росія не вдасться до повномасштабного вторгнення.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час термінової прес-конференції 16 грудня.

"Якщо не відбудеться повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації на територію України, за межами лінії зіткнення, воєнний стан продовжений не буде, і почнеться підготовка до виборів президента", – заявив Порошенко.

Президент зазначив, що ввів воєнний стан на 60 днів, тому що за цей час військові можуть розгорнути нові частини на відповідних напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент відповів на питання про участь у виборах

"Наша готовність для відсічі агресії значно збільшилась через воєнний стан. Ситуація у Керченській протоці є абсолютно безглуздою та безвідповідальною. І я, а не соціологічні дослідження, введу відповідальність за оборону держави", – підкреслив Порошенко.

Україна, створивши помісну церкву, виходить із російського впливу. Про це заявив президент Петро Порошенко на прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Воєнний стан: Порошенко зробив важливу заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі