середа, 19 листопада 2008 11:00

Восьмилітня дитина призналася у вбивстві батька

Восьмилітній американець, звинувачений у вбивстві двох людей, зокрема власного батька, визнав свою провину, передає Associated Press. Визнання малолітнього обвинуваченого відображене на відеозаписі допиту.

За даними слідства, дитина, ім"я якої не називається, застрелила свого батька, 29-річного Вінсента Ромеро (VincentRomero), і його 39-річного колегу Тімоті Романса (TimothyRomans), який знімав в будинку Ромеро кімнату. Злочин стався в невеликому містечку Арізони Сент-Джонс.

Хлопчик надавав суперечливі свідчення. Спершу він стверджував, що виявив трупи чоловіків, повернувшись з школи 5 листопада, але врешті-решт признався, що саме він зробив вбивство. Обвинувачений розповів слідчим, що сердився на батька. Той велів принести з школи папери з оцінками, а коли син цього не зробив, мачуха на прохання батька влаштувала дитині прочуханку.

10 листопада восьмилітній батьковбивця з"явився перед судом у справах неповнолітніх, йому були пред"явлені звинувачення в навмисному подвійному вбивстві. Як розповідав начальник поліції в Сент-Джонсі, дитина холоднокровно спланувала і зробила вбивство. Спершу суддя зробив процес закритим, заборонивши всім його учасникам давати коментарі пресі, але потім було дозволено опублікувати офіційні записи. Один з них, відеозапис визнання дитини, був опублікований у вівторок вдень.

Зараз ви читаєте новину «Восьмилітня дитина призналася у вбивстві батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі