четвер, 19 квітня 2007 18:59

Восьмеро близнюків народила жителька Алжиру

27-річна жителька алжирської провінції Бумердес народила восьмеро близнюків, передає РИА Новости.

Діти з"явилися на світ 18 квітня в результаті кесаревого розтину в госпіталі алжирської столиці. Одне немовля народилося мертвим, друга дитина померла після пологів. Решта близнюків-дівчаток перебувають під наглядом лікарів, і, за словами медиків, почуваються добре. Вага новонароджених від 700 г до 1,3 км.

Це перші пологи алжирки. Останні три місяці вагітності жінка провела в лікарні. Раніше вона протягом 6 місяців лікувалася від безпліддя - їй не вдавалося завагітніти протягом декількох років.

Вірогідність одночасного народження такої кількості дітей – один шанс на мільйони пологів. Переважно немовлята, які з"явилися на світ в результаті таких багатоплідних вагітностей, гинуть. У світі відомо лише кілька випадків виживання дітей, які з"явилися на світ вшістьох. У 1990-х роках у Саудівській Аравії і США було зафіксовано два випадки одночасного народження сімох дітей, причому всіх їх вдалося врятувати, передають MEDновости.

Зараз ви читаєте новину «Восьмеро близнюків народила жителька Алжиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі