середа, 27 липня 2022 07:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог провалив штурм на Херсонщині: розповіли про ситуацію на півдні

Ворог провалив штурм на Херсонщині: розповіли про ситуацію на півдні
Противник невдало провів штурмові дії в районі Білогірки на Херсонщині. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Південнобузькому напрямку основні зусилля російський противник зосереджує на недопущенні просування українських військ.

Для ведення повітряної розвідки ворог активно використовує безпілотники, повідомили вранці 27 липня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"Російські окупанти систематично обстрілюють на півдні територію біля Осокорівки, Трудолюбівки, Токаревого, Киселівки, Партизанського, Кавказа, Лозового, Прибузького, Поляни та Лупаревого. Ворог завдав авіаударів біля Любомирівки та Новомиколаївки", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жданов підрахував, скільки в Росії залишилося танків на фронті

Противник також вів штурмові дії в районі Білогірки на Херсонщині, але успіху не мав і відійшов.

В акваторіях Чорного та Азовського морів корабельне угруповання агресора продовжує виконувати завдання з ведення розвідки та ракетних ударів по об'єктах на території України. А також здійснює блокування цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря.

Збройні сили України звільнили і зачистили від окупантів село Андріївка Херсонської області. Кількома днями раніше ЗСУ надійно закріпили свої позиції в Лозовому, яке також звільнили і остаточно зачистили від російських окупаційних військ.

Зараз ви читаєте новину «Ворог провалив штурм на Херсонщині: розповіли про ситуацію на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі