середа, 29 серпня 2018 20:23

"Вони параноїдально бояться" - дипломат розповів, чому Росія напала на Україну

"Вони параноїдально бояться" - дипломат розповів, чому Росія напала на Україну
Сергій Корсунський: Радянський Союз не зміг зробити нормальну кавоварку, однак зброю виготовляв класну. Фото: Сергій СТАРОСТЕНКО

Росія як країна гнила зсередини.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" сказав дипломат Сергій Корсунський.

"РФ - автократична система, що заробила гарні гроші за часів високих цін на нафту. Інфраструктури ніякої. За 300 кілометрів від Москви не знайдете нормального туалету. Наші села - палаци, порівняно з їхніми. На Заході це знають.

Росіяни - вимираюча нація. Але мають ядерну зброю. Це спадок СРСР. Радянський Союз не зміг зробити нормальну кавоварку, однак зброю виготовляв класну. Але це вже не актуально. Запуск ядерної ракети можна заблокувати хакерською атакою", - пояснює він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Збройний конфлікт призведе до знищення світу" - експерт розповів чи буде світова війна

У ХХІ столітті держава не може жити на нафті, вважає дипломат.

"Ці гроші треба інвестувати в технології. Системна політика зі створення проблем іншим допомагає РФ стверджуватись. Втрутились в Сирію, розвалили її. Тепер Путін каже Меркель (канцлер Німеччини. - Gazeta.ua), аби Євросоюз відновлював цю країну, бо буде три мільйони біженців. Це - шантаж. На Україну росіяни напали, щоб не пустити нас на Захід. Щоб ми не стали членом НАТО. Вони параноїдально бояться НАТО", - додає експерт.

Повне інтерв'ю з Сергієм Корсунським читайте в журналі "Країна" від 30 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Вони параноїдально бояться" - дипломат розповів, чому Росія напала на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі