пʼятниця, 10 квітня 2020 10:11

"Вони не винні" - Усик розповів про війну та росіян

"Вони не винні" - Усик розповів про війну та росіян
Олександр Усик розповів, що думає про війну із Росією. Фото: BoxingScene

Український боксер Олександр Усик переконує, що у війні, яку розв'язала і веде Росія проти України, винні розбіжності президентів.

Про це сказав в інтерв'ю ексдепутату від Партії регіонів Олені Бондаренко, відповідаючи на питання про те, чи змінилось його ставлення до Росії після подій останніх років.

"У мене там дуже багато знайомих, друзів. Я з ними продовжую спілкуватися. Вони не винні в тому, що сталося - в тому, що наші царі, які нагорі там щось не поділили. Або ще хтось. Вони між собою, я маю на увазі президенти, кожен день розмовляють, спілкуються про ті чи інші ситуації, а ми один одного обзиваємо", - сказав Усик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Главное, чтобы хлебушек был" - Усик розкритикував декомунізацію

Чемпіон зазначив, що його позицію не розуміють багато українців.

"Я стільки почув за цей час, що я сепар, ватник, малорос. Людям не подобається те, що я не відповідаю їхнім очікуванням. Не сподівайтеся на людей, на людей не можна сподіватися. Ми повинні самі собі допомогти, не заганяти один одного. Сусіда не бити чи не обзивати його", - говорить спортсмен.

Український боксер Олександр Усик дав відповідь на запитання, кому належить Крим. На його думку, люди ділять територію, але забувають про жителів півострова. А вони і є Кримом.

Зараз ви читаєте новину «"Вони не винні" - Усик розповів про війну та росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі