понеділок, 19 березня 2012 19:21

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

"Вона в нас не перший раз була. Приходила сама, а йшла із кимось" - бармен про Макар

"Вона в нас не перший раз була. Приходила сама, а йшла із кимось" - бармен про Макар

В кафе "Рибка", де тиждень тому 18-річна Оксана Макар познайомилася із трьома хлопцями, які її згвалтували і підпалили, 17 березня гуляли весілля. Бармен закладу Віталій оженився з офіціанткою Наталею.

"До нас вже слухи доходили, що ми спеціально женимося, аби в бар люди не боялися ходити. Але ми ще кілька місяців тому весілля планували. Наташа просила скасувати або перенести через всі ті події. Але подумали і вирішили, що біда не у нас сталася і не через нас, то чого через це собі життя псувати? Всі гості прийшли. Ніхто про біду не згадував", - сказав наречений Віталій.

Столик, за яким сиділа Оксана та хлопці, прикрасили, як і решту столів для гостей. Він біля стіни, третій від барної стійки.

ВІДЕО: Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

"Я був на зміні. Оксана замовила пляшку пива і з кимось зідзвонювалася. Але не видно було, що чекала на подружок. Вона в нас не перший раз була. Приходила сама, а йшла із кимось. До хлопців підсідала, вони її пригощали. Потім вони її проводжали", - сказав наречений.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Миколаєві вимагали смертну кару гвалтівникам Оксани Макар

9 березня, в кафе "Рибка" 18-річна Оксана познайомилася із 24-річним Максимом Присяжнюком, 23-річним Євгенієм Краснощоким та 22-річним Артемом Поганисяном.

Вони пішли на квартиру до Максима, через дорогу від кафе. Там дівчину згвалтували і придушили. Непритомну віднесли на будівельний майданчик, неподалік дому. Кинули в яму зі сміттям та підпалили. Наступного дня чоловік, який прийшов забрати машину зі стоянки, почув стогін. Викликав міліцію. Обгорілу та голу Оксану знайшли в ямі із тліючим сміттям та відвезли до лікарні.

ВІДЕО: Зізнання миколаївського виродка виклали в інтернет

Дівчині ампутували праву руку, зараз вона перебуває у Донецькому опіковому центрі. Наразі Оксані у лікарні стає краще. Вночі їй прокололи препарат, який розкриває легені. Після проведення повторної бронхоскопії лікарі констатували, що в легенях у дівчини не так вже багато слизу і вони починають функціонувати.

Детальніше читайте у вівторковому номері "Газети по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «"Вона в нас не перший раз була. Приходила сама, а йшла із кимось" - бармен про Макар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

179

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі