пʼятниця, 26 жовтня 2018 22:45

Володимиру Рубану продовжили арешт

Володимиру Рубану продовжили арешт
Рубан залишиться за гратами на 60 діб. Фото: 112

Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід керівникові "Офіцерського корпусу" Володимиру Рубану на два місяці.

Про це адвокат затриманого Валентин Рибін повідомив у Facebook.

У суді сьогодні заслухали клопотання прокурора про продовження на 60 діб запобіжного заходу у вигляді взяття під варту Рубану. Захист обвинувачуваного просив продовження на 30 діб.

"Суддя вийшов до нарадчої кімнати, а повернувшись оголосив рішення - продовжити тримання під вартою Володимиру Рубану на чергові 60 діб. Процес триває", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивцю полковника Генштабу засудили довічно

Служба безпеки України завершила розслідування справи про державну зраду народного депутата Надії Савченко та керівника Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимира Рубана.

Надії Савченко інкримінують взаємодію з ватажками бойовиків "Л/ДНР", змову з керівником Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиром Рубаном та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави і захоплення влади.

Зараз ви читаєте новину «Володимиру Рубану продовжили арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі