середа, 11 грудня 2019 14:39

Володимиру Петухову на лікування в Барселоні потрібно понад 17 тисяч євро

Володимиру Петухову на лікування в Барселоні потрібно понад 17 тисяч євро
На лікування 5-річного Вови Петухова потрібно більше 17 тис. євро. Фото: Олена Петухова

5-річному Володимиру Петухову з Києва потрібне епілептологічне обстеження в Іспанії.

Три роки тому він перехворів гострим вірусним енцефалітом. Наслідком стали епілептичні приступи. Хлопчика чекають в клініці Барселони. На обстеження потрібно понад 17 тис.євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсмен потребує лікування за 81,5 тис. євро

"Все почалося понад три роки тому. Син перехворів гострим вірусним енцефалітом. Був на штучному диханні. Господь почув мої молитви і Вова вижив. Але хвороба вразила головний мозок, почалися епілептичні напади. Я заново вчила сина ходити і говорити. Лікарі поставили діагноз "Наслідки перенесеного енцефаліту невизначеної етіології. Структурна епілепсія. Затримка мовленнєвого розвитку". Епілептичні приступи бувають по декілька разів на день. Його лексичний запас на рівні дитини 2 років. Наші лікарі не змогли підібрати препарати, які б блокували приступи. Я більше не можу і не хочу дивитися на страждання своєї дитини. Хочу використати всі можливості, щоб мій син повністю одужав. Нас чекає один з кращих епілептологів світу - Антоніо Руссі. Вартість обстеження та лікування у цій клініці становить 17 093,50 євро. Я не в змозі зібрати такі гроші. Батько дитини з нами не живе. Маю ще восьмимісячну Софійку. З її вихованням допомагає мама з Миколаївщини. Тому звертаюся до небайдужих людей з великим проханням допомогти мені зібрати потрібну суму. Я буду всім щиро вдячна", - розповіла Gazeta.ua мати Олена Петухова.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4991 0960 8081(Петухова Олена Анатоліївна).

6-річний Микита Жирнов із Харкова лікує рак головного мозку. Після успішної операції та лікування виявили нові дві пухлини. Хлопчик пройшов променеву та хіміотерапію. Для подальшого лікування в Німеччині потрібно близько 60 тис. євро. Багатодітна сім'я благає про допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Володимиру Петухову на лікування в Барселоні потрібно понад 17 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі