понеділок, 03 березня 2008 11:15

Володимир Жириновський вважає, що він переміг на виборах президента РФ

Володимир Жириновський вважає, що він переміг на виборах президента РФ
Кандидат в президенти Росії Володимир Жириновський не задоволений попередніми результатами виборів, що свідчать про переконливу перемогу Дмитра Медведєва. Лідер ЛДПР вважає справжнім переможцем себе самого. У Жириновського поки трохи більше 11% голосів, він на третій позиції. Проте на його думку, ці цифри ні про що не говорять:

"Я знаю, що народ за мною. 62 року я ці цифри бачу, вони ні про що не говорять. Тому і Радянський Союз завалився, що були липові цифри".

Лідер ЛДПР виразив упевненість в тому, що число виборців, які проголосували за нього, ще зросте, а також повідомив про свій намір оспорити результати, оскільки в ході голосування, за його словами, були допущені численні порушення. При цьому Жириновський відзначив, що на наступних виборах президента Російської Федерації має намір знов висунути свою кандидатуру, повідомляє EuroNews.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Жириновський вважає, що він переміг на виборах президента РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі