понеділок, 26 листопада 2007 14:02

Володимир Путін знявся в музичному кліпі

Президент Росії став головним героєм музичного кліпу, випущеного Інтернет-телекомпанією Russia.ru. У ролику немає офіційних зустрічей і передвиборних промов. Сам Володимир Путін знятий не тільки у форматі "без краваток", а й без сорочки. У результаті ролик отримав неймовірну глядацьку аудиторію – за кілька днів його подивилося майже 300 тисяч людей. Путін у ковбойському капелюсі і на коні, Путін ловить рибу, Путін з голим накачаним торсом на тлі гір. Усе це супроводжується музикою Еніо Морріконе. "Ми створювали мужній образ президента, образ, що відрізняється від усіх інших", – говорить автор кліпу, пітерський музикант і режисер Олексій Вишня.

Режисер визнає, що цільова аудиторія його ролика – слабка стать, а головне завдання – показати президента красивим.

У ролику використані фотографії президента і 18 фотографій дівчат, що швидко змінюють одне одного. Усі вони – учасниці Інтернет-проекту "За Путіна", що проголосували за главу держави і прислали на сайт свої фото. "Серед цих дівчат є відомі телеведучі, спортсмени, навіть гімнастка Аліна Кабаєва", – розповідає Олексій Вишня.

Традиційно телепередачі про політиків у домашній обстановці, з сім"єю і собаками набирали високі рейтинги. Russia.ru і Олексій Вишня пішли далі – вони показали Володимира Путіна в образі героя пригодницького фільму.

У результаті ролик подивилося понад 278 тисяч людей. Це абсолютний рекорд для російськомовного Інтернету, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін знявся в музичному кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі