пʼятниця, 18 квітня 2008 15:00

Володимир Путін визначив склад свого уряду

Володимир Путін, який після закінчення своїх президентських повноважень займе пост прем"єр-міністра РФ, заявив, що вже визначився з складом майбутнього уряду.

На прес-конференції за підсумками переговорів з Сильвіо Берлусконі Путін, зокрема, відзначив, що число віце-прем"єрів в його уряді буде більше, ніж в уряді Віктора Зубкова, в якому існує п"ять віце-прем"єрських постів.

Проте при цьому він спростував інформацію, що з"явилася у ряді російських ЗМІ, про 15-16 віце-прем"єрів, заявивши, що їх буде "значно менше".

В цілому, Володимир Путін відзначив, що формування уряду залежить не тільки від нього, але також від вибраного президента Дмитра Медведєва.

За словами Путіна, він пропонуватиме свої кандидатури на міністерські пости, але підписувати укази про їх затвердження буде Дмитро Медведєв.

"Суперечностей особливих немає, ми знаходимося в діалозі", - підкреслив він, коментуючи процес формування нового кабінету міністрів.

Кажучи про напрями своєї майбутньої політики на посту прем"єра, Путін заявив, що насамперед зосередиться на соціально-економічних питаннях і понизить свою міжнародну активність. В зв"язку з цим він відзначив, що не поїде на саміт "Великої вісімки" до Японії.

Нагадаємо, що уряд Володимира Путіна повинен приступити до своєї роботи після інавгурації вибраного президента РФ Дмитра Медведєва, яка пройде 7 травня. Путін відзначив, що, після того, як залишить пост президента, не йтиме у відпустку. "Треба сформувати уряд", - відзначив він, передає РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін визначив склад свого уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі