неділя, 02 грудня 2007 13:06

Володимир Путін проголосував на думських виборах

Президент РФ Володимир Путін з дружиною проголосували в неділю на виборах в Державну думу. Володимир і Людмила Путіна приїхали на виборчу ділянку близько 13:00. Володимир Путін разом з дружиною Людмилою приїхав на виборчу ділянку номер 2074. Він розташований в одній з будівель Російської академії наук.

Незадовго до приїзду президента спостерігач на ділянці від Парламентської асамблеї Ради Європи Люк ванден Бранде повідомив, що "ніяких порушень і проблем спостерігачі від ПАРЕ не зафіксували".

"Технічно все відповідає нормам. Жодних особливих проблем ми не бачимо, і з бюлетенями, і з урнами для голосування все гаразд, все на місцях", - сказав спостерігач. Ван ден Бранде також повідомив, що аналогічна ситуація і на інших ділянках, де побувала група спостерігачів ПАРЕ, в яку він входить.

Виборча ділянка N 2074, де вже удруге голосує Путін (вперше він приїжджав сюди голосувати на президентських виборах в березні 2004 року), знаходиться в будівлі Академії наук на Ленінському проспекті, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін проголосував на думських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі