пʼятниця, 09 листопада 2007 07:10

Володимир Дейкун перед смертю подзвонив жінці

4 листопада в селі Довжик під Охтиркою на Сумщині поховали заступника начальника Державної виконавчої служби районного управління юстиції 37-річного Володимира Дейкуна.

— У п"ятницю 2 листопада прямували в Суми на нараду. Я був за кермом. Володя сидів поруч, — згадує начальник Державної виконавчої служби Дмитро Горбушко, 28 років. — Були поблизу Тростянця. Попереду їхала машина. Раптом з-під її коліс вилетів шматок металу. Пробив лобове скло і з великою силою врізався Володі в обличчя. Я зупинився, кинувся до нього. Він дихав, чув мене. Сказати нічого не міг, лице було розбите. Дістав мобілку, натиснув номер дружини. Хотів почути її голос.

Медики Тростянецької райлікарні боролися за життя чоловіка цілу ніч. Близько четвертої ранку 3 листопада Володимир помер.

— Працював у нас з 2003-го, — каже начальник Охтирського міськрайонного управління юстиції Олена Малікіна, 52 роки. — Добрий чоловік. Дуже любив рідне село Довжик. Не хотів його залишати. Щодня їздив в Охтирку на роботу. Часто жартував, любив футбол, не пропускав жоден матч.

На похорон Володимира Дейкуна з"їхалися колеги з усієї області, друзі, однокласники. У покійного залишилися дружина і дві доньки: 7 та 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Дейкун перед смертю подзвонив жінці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі