середа, 02 грудня 2020 08:14

Володимир Балух вперше після побиття написав в соцмережі і опублікував фото

Володимир Балух вперше після побиття написав в соцмережі і опублікував фото
Колишній політв'язень Володимир Балух другий місяць знаходиться на лікуванні-реабілітації. Фото: facebook.com/Володимир Балух

Колишній політв'язень Володимир Балух другий місяць знаходиться на лікуванні-реабілітації у центрі нейрореабілітації NODUS.

Попереду у нього чергова операція. Про це розповів у першому після жорстокого побиття Facebook-дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видалили частину черепа: Балух розповів про реабілітацію у клініці

"Користуючись моментом виходу у публічний простір, дякую усім, хто щиро вболівав, молився, вірив, допомагав, долучався. У тому числі завдяки вам я живий і впевнено рухаюся до одужання! Наперед хочу попередити, що тимчасово, на час лікування й реабілітації, якщо й з'являтимусь тут, то дуже рідко. Заздалегідь дякую за розуміння!", - написав він.

У Києві побили кримського активіста й колишнього політв'язня Кремля 49-річного Володимира Балуха. Його знайшла перехожа в Гідропарку вдень 8 вересня. У Володимира була черепно-мозкова травма. Зламані ключиця й рука. Йому зробили операцію на голові й перевели в реанімацію. Стан був важкий. Скільки він був непритомний після звірячого побиття — невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Балух вперше після побиття написав в соцмережі і опублікував фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі