середа, 21 травня 2008 19:19

Волинському національному університету виповнилося 15 років

У Луцьку відзначають День народження Волинського національного університету ім. Лесі Українки (ВНУ). З нагоди свята відбувся урочистий концерт у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

П"ятнадцятиріччя Волинського національного університету відзначають серйозно і весело. Привітати університет приїхали гості з Німеччини та Польщі. Надіслали свої вітання такі відомі особистості як вчений Микола Жулинський та політик Володимир Карпук. Студенти усіх факультетів прослухали лекцію з історії Волинського національного університету. А навпроти головного корпусу ВНУ відбувся концерт, а потім запланована дискотека.

"Історія нашого закладу значно давніша, бо утворився перший вищий навчальний заклад на Волині у 1940 році. Після того як наш університет отримав статус національного, ми намагаємося вийти на новий, вищий рівень. Звичайно, це пов"язано не тільки зі статусом, а й з бажанням удосконалити свою роботу", - розповіла проректор ВНУ із навчально-виховної роботи Ірина Констанкевич, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Волинському національному університету виповнилося 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі