середа, 16 квітня 2008 13:04

Водянова востаннє знялася для обкладинки журналу (ФОТО)
9

Супермодель Наталія Водянова, що не так давно вийшла на пенсію за мірками модельного бізнесу, залишається вірна своїм словам і признається, що востаннє знімається для обкладинки глянцевого журналу.

Останні знімки "Попелюшки з Волги" з"явилися на обкладинці відразу трьох журналів "Vogue" - російського, британського і, нарешті, італійського видання.

Для італійців знімав Наталію Водянову майстер своєї справи, відомий "глянцевий" фотограф Стівен Мейзель.

Фотосесія "Я закохана" (I FeelLove) стилізована під атмосферу Studio 54 - ексклюзивного диско-клуба, що був у свій час найгарячішою точкою Нью-Йорка.

Статті про російську красуню тепер в основному присвячені її добродійним проектам, зокрема фонду "Голі серця", який Наталія заснувала разом зі своїм чоловіком британським лордом Джастіном Портманом.

26-річна Водянова розповіла і про свою давню мрію: "Я хочу вести телепередачу, в якій учитиму російських жінок тому, як збалансувати багате життя з відчуттям стилю. Адже для того, щоб мати красивий будинок і бути стильною і задоволеною собою зовсім необов"язково бути дружиною олігарха."

Водянова завершила модельну кар"єру в 25 років. Її участь в показі грудневої колекції високої моди від Валентіно стала її останнім виходом на подіум.

Нижньогородська Попелюшка пропрацювала в модельному бізнесі більше десяти років. Зараз у російської манекенниці троє дітей - син Лукас, дочка Нева, син Віктор, повідомляє Etoday.ru.

Зараз ви читаєте новину «Водянова востаннє знялася для обкладинки журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі