пʼятниця, 10 серпня 2007 08:39

Водій з"їв шкарпетку, щоб не "дути в трубочку"

Днями поліція канадського міста Уолкертон в провінції Онтаріо затримала унікального п"яного водія. У ніч з неділі на понеділок поліцейські виявили на узбіччі дороги машину, що стояла з вимкненими фарами, в якій сиділа 19-річна молода людина, родом з сусіднього містечка Керрік.

Поліцейські, що під"їхали, встановили, що хлопець сильно п"яний, і спробували його затримати. Проте поки вони готували експрес-тест на алкоголь, чоловік став поводитися неадекватно.

Молода людина дістала з кишені флакончик з рідиною для контактних лінз і випив її, після чого з"їв одну з своїх лінз. Потім він відірвав шматок сорочки, засунув його в рот і став їсти, після чого зняв шкарпетку і теж став її жувати.

Коли поліцейські спробували його зупинити, зав"язалася колотнеча, і варті порядку довелося застосувати перцевий спрей.

Навіть коли молоду людину привезли в ділянку і посадили в камеру, він відмовився "дути в трубочку", заховавши голову в унітаз.

Порушникові, ім"я якого не розкривається, було наказано з"явиться до суду 9 жовтня по звинуваченню у відмові проходити тест на алкоголь. За цей злочин передбачена така ж відповідальність, як і за водіння в нетверезому стані, повідомляє The Globe and Mai.

Зараз ви читаєте новину «Водій з"їв шкарпетку, щоб не "дути в трубочку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі